NFA-stipend: – Et absolutt lyspunkt

Studentene Dennis Langer og Paran Patel jobber med matematisk modellering og regulering av kvadrokopter i sitt hovedprosjekt.

NFA deler hvert år ut stipend til høgskoler og universiteter som er undervisningsmedlem i NFA. I 2014 fikk Høgskolen i Narvik 10.000 kroner i stipend. Her kan du lese hva stipendet ble brukt til og hvilken betydning stipendet fikk.

Få med deg Autonomi-konferansen 2016

aotonomi-2016-slide

Autonomi, avansert automatisering, cybersikkerhet, visualisering, digitalisering og Internet of Things er noen stikkord som vil være viktige for fremtidens industri i Norge. Denne konferansen tar for seg disse temaene.

Feltbuss 2016: Kun 3 ledige plasser

Feltbuss-2016-slide

NFA inviterer til konferansen "Feltbuss og nettverks- kommunikasjon 2016" som arrangeres på Gardermoen 10. og 11. februar. På dette seminaret lærer du hvordan du bruker de forskjellige systemene på en best mulig måte.

Automatiseringsfilmer

utdanningsmuligheter

Nå kan du også SE hvor viktig og spennende automatisering er! NFA har nå lansert to filmer om automatisering, der vi viser betydningen av automatisering for utviklingen av samfunnet samt forteller om de mange spennende yrkesmulighetene.

Fremhevede nyheter

Utdanningsmuligheter

Her finner du NFAs rekrutteringsfilm samt informasjon om utdanningsløpet som leder frem til spennende jobber innen automatiseringsfaget

Autonomy in the Oil & Gas Industry

Her finner du rapporten om autonome systemer, og hvilke muligheter og løsninger dette gir olje- og gassindustrien

Offentlige FoU-programmer

Her finner du en oversikt over aktuelle Forsknings- og Utviklingsprogrammer som bedrifter kan søke om midler fra.

Medlemsbedrifter

mcp_logo_header
Jakob Hatteland Rambase2
Malthe Winje
IVAR
Print