Helseteknologi for nåtid og fremtid

Årets konferanse innen helse og medisinsk teknologi ble arrangert hos Lyse AS i Stavanger 27. - 28. mai. I to dager fikk de mange deltakerne høre om spennende muligheter for utvikling av teknologiske løsninger til bruk på sykehus, i offentlige og private helseinstitusjoner og i private hjem.

Rapport fra årsmøtet 2015

_MG_7550

NFAs årsmøte ble avholdt på Gardermoen 28. april. Foruten faste poster, ble det delt ut en rekke priser og utmerkelser. NFA utnevnte blant annet foreningens 16. æresmedlem.

Populær næringsmiddel-konferanse

_MG_7526

Næringsmiddel 2015 ble arrangert i Kristiansand denne uke. Årets konferanse var populær, og det har aldri tidligere deltatt så mange personer, med unntak av det spesielle rekordåret 2013.

Mennesket i loopen

K-Master

Ønsker vi virkelig en utvikling der mennesket blir en passiv tilskuer til at maskiner overtar mer av styringen og kontrollen? Det retoriske spørsmålet stilles av Thor Hukkelås, Principal Engineer Marine Operations i Kongsberg Maritime. Bakgrunnen er den revolusjonerende teknologiske utvikling verden har opplevd i løpet av kun en mannsalder.

Fremhevede nyheter

Utdanningsmuligheter

Her finner du NFAs rekrutteringsfilm samt informasjon om utdanningsløpet som leder frem til spennende jobber innen automatiseringsfaget

Autonomy in the Oil & Gas Industry

Her finner du rapporten om autonome systemer, og hvilke muligheter og løsninger dette gir olje- og gassindustrien

Offentlige FoU-programmer

Her finner du en oversikt over aktuelle Forsknings- og Utviklingsprogrammer som bedrifter kan søke om midler fra.

Medlemsbedrifter

APS Robotics
Bouvet
beckhoff
PSI_Systems
Enhanced Drilling