Nyttig om informasjonssikkerhet

Norsis foredrag

70 personer var samlet da konferansen Informasjonssikkerhet 2014 ble arrangert av NFA på Gardermoen 15. - 16. oktober. Tema for årets konferanse var "Informasjonssikkerhet rundt automatiserings- og kontrollsystemer"

Servomøte på Kongsberg

DSC00998

Servomøtet har i år stor spennvidde, med innlegg som retter seg mot landbasert industri, offshore og maritim sektor. Få med deg det siste innen automatisering fra en rekke spennende bransjer, formidlet av de kjente aktørene i industrien.

Søknadsfrist for NFA-stipend

Gloeshaugen_1_web

NFA deler ut stipend til studenter og prosjekter ved universitet og høgskoler. Stipendet kan gå til innkjøp av nødvendig faglitteratur, verktøy eller utstyr, eventuelt reisevirksomhet som er nødvendig for å få utført aktiviteten. Søknadsfrist er 15. november 2014.

Skogestad tildelt IFAC-utmerkelse

Sigurd Skogestad mottar IFAC Award

Professor ved NTNU og tidligere styremedlem i NFA, Sigurd Skogestad, ble tildelt den høye utmerkelsen IFAC Fellow under IFACs verdenskongress i Cape Town, Sør-Afrika, torsdag 28. august.

Fremhevede nyheter

Autonomy in the Oil & Gas Industry

Her finner du rapporten om autonome systemer, og hvilke muligheter og løsninger dette gir olje- og gassindustrien

Offentlige FoU-programmer

Her finner du en oversikt over aktuelle Forsknings- og Utviklingsprogrammer som bedrifter kan søke om midler fra.

Medlemsavtale hos SIXT bilutleie

NFA har en lukrativ avtale med SIXT Bilutleie Norge som gir deg som NFA-medlem faste lave priser på leiebil gjennom SIXT.

Medlemsbedrifter

roxel_logo
Blue Logic
MacArtney
ConocoPhilips web
FRAS Technology