Næringsministeren til NFA-konferanse

23258716884_a3c81ddc6c_k

Næringsminister Monica Mæland vil stå for åpningen av konferansen Smart Produksjon Norge 2016 som arrangeres på Kongsberg 6. - 7. desember. Mæland vil snakke om regjeringens industripolitikk.

Fremtidens Smarte Bygg 2016

smarte-bygg-2016

Nesten alle områder i samfunnet i dag er preget av miljøtenkning. Det gjelder i stor grad også byggeindustrien. I alt fra materialvalg til tekniske løsninger ligger det et stort potensial for å redusere forbruk. Få med deg Fremtidens Smarte Bygg 2016 i Sandvika 9. - 10. november.

Avanserte Fartøyer til Trondheim

Avanserte-ny-2016

NFA arrangerer konferansen Avanserte Fartøyer for 13. år på rad. I år er konferansen lagt til Trondheim i dagene 16. - 17. november. Avanserte Fartøyer er blitt en relevant og viktig møteplass for alle som arbeider innen maritim virksomhet, fra verft, rederi, utstyrsleverandører og klasseselskap til undervisnings- og forskningsinstitusjoner.

Robotisert kaffekoking. SE VIDEOEN!

IMG_6375

Er robotteknologi blitt så rimelig at selv kaffebaren på hjørnet lar seg friste til en investering? At det lar seg gjøre i praksis har i alle fall APS Robotics AS bevist. SE VIDEO!

Fremhevede nyheter

Utdanningsmuligheter

Her finner du NFAs rekrutteringsfilm samt informasjon om utdanningsløpet som leder frem til spennende jobber innen automatiseringsfaget

Autonomy in the Oil & Gas Industry

Her finner du rapporten om autonome systemer, og hvilke muligheter og løsninger dette gir olje- og gassindustrien

Offentlige FoU-programmer

Her finner du en oversikt over aktuelle Forsknings- og Utviklingsprogrammer som bedrifter kan søke om midler fra.

Medlemsbedrifter

ipnett-logo-refixed-blue_300
blue-logic
StepSolutions AS
Zenith
Mitsubishi_Logo_mit_Corp__Statement