Helse og medisinsk teknologi 2015

Med.tek-slider

NFA arrangerer konferansen "Helse og medisinsk teknologi" i Stavanger 27. - 28. mai. Konferansen skal gi deg et bredt, relevant og oppdatert bilde på hva som er status og muligheter for teknologiutvikling innen helsevesenet i Norge. Meld deg på nå!

Rapport fra årsmøtet 2015

_MG_7550

NFAs årsmøte ble avholdt på Gardermoen 28. april. Foruten faste poster, ble det delt ut en rekke priser og utmerkelser. NFA utnevnte blant annet foreningens 16. æresmedlem.

Populær næringsmiddel-konferanse

_MG_7526

Næringsmiddel 2015 ble arrangert i Kristiansand denne uke. Årets konferanse var populær, og det har aldri tidligere deltatt så mange personer, med unntak av det spesielle rekordåret 2013.

Mennesket i loopen

K-Master

Ønsker vi virkelig en utvikling der mennesket blir en passiv tilskuer til at maskiner overtar mer av styringen og kontrollen? Det retoriske spørsmålet stilles av Thor Hukkelås, Principal Engineer Marine Operations i Kongsberg Maritime. Bakgrunnen er den revolusjonerende teknologiske utvikling verden har opplevd i løpet av kun en mannsalder.

Fremhevede nyheter

Utdanningsmuligheter

Her finner du NFAs rekrutteringsfilm samt informasjon om utdanningsløpet som leder frem til spennende jobber innen automatiseringsfaget

Autonomy in the Oil & Gas Industry

Her finner du rapporten om autonome systemer, og hvilke muligheter og løsninger dette gir olje- og gassindustrien

Offentlige FoU-programmer

Her finner du en oversikt over aktuelle Forsknings- og Utviklingsprogrammer som bedrifter kan søke om midler fra.

Medlemsbedrifter

APS Robotics
Bouvet
beckhoff
PSI_Systems
Enhanced Drilling