SUBSEA 2016: Viktigste bransjetreff på lenge

slider-subsea-2016

SUBSEA 2016 er kanskje den viktigste konferansen på lenge, hvor fagfolk fra norske bedrifter kan møtes for å utveksle ideer og finne grunnlag for ytterligere samarbeid, noe som blir helt nødvendig hvis man skal være i bransjen fremover. Kristiansand, 7. - 8 september.

Forum for Automatisk Produksjon

NY-autprod-2016

Konferansen "Forum for Automatisk Produksjon 2016" ser på hvordan man oppnår mer effektiv produksjon og økt konkurransekraft gjennom bruk av moderne automatiseringsteknologi. Konferansen arrangeres i Fredrikstad 31. august til 1. september.

Robotisert kaffekoking. SE VIDEOEN!

IMG_6375

Er robotteknologi blitt så rimelig at selv kaffebaren på hjørnet lar seg friste til en investering? At det lar seg gjøre i praksis har i alle fall APS Robotics AS bevist. SE VIDEO!

Kostnader i fokus under Offshore Instrumentering

IMG_6405

NFA i samarbeid med Tekna arrangerte den årlige konferansen Offshore Instrumentering i Stavanger 8. og 9. juni. Oljebransjen er nå inne i en krevende nedgangstid, og det er viktigere enn noen gang å posisjonere seg. Store økonomiske og sikkerhetsmessige utfordringer ventes innen drift, modifikasjonsarbeid og utbygging av nye prosjekter.

Fremhevede nyheter

Utdanningsmuligheter

Her finner du NFAs rekrutteringsfilm samt informasjon om utdanningsløpet som leder frem til spennende jobber innen automatiseringsfaget

Autonomy in the Oil & Gas Industry

Her finner du rapporten om autonome systemer, og hvilke muligheter og løsninger dette gir olje- og gassindustrien

Offentlige FoU-programmer

Her finner du en oversikt over aktuelle Forsknings- og Utviklingsprogrammer som bedrifter kan søke om midler fra.

Medlemsbedrifter

Mitsubishi_Logo_mit_Corp__Statement
triple2016
Print
APPLY_Sorco
UnifiedIndustrialTechnologies2