Spenstig Subsea-konferanse – Meld deg på nå

Forsidebilde FMC

Olje- og gassindustrien er inne i en utfordrende tid. Nå gjelder det å være kreativ og klar for omstilling. Subsea 2015 arrangeres som alltid i Kristiansand, og det er i år 14. gang denne konferansen går av stabelen.

Interessante dager i Drammen

Foredrag Haandbryggeriet NÆRBILDE

Forum for Automatisk Produksjon 2015 gikk i år av stabelen i Drammen 26. og 27. august. Konferansen er et årlig samarbeid mellom Norsk Industri og NFA.

Filmer om automatisering i norsk industri

utdanningsmuligheter

Nå kan du også SE hvor viktig og spennende automatisering er! NFA har nå lansert to filmer om automatisering, der vi viser betydningen av automatisering for utviklingen av samfunnet samt forteller om de mange spennende yrkesmulighetene.

Informasjonssikkerhet 2015

infosikkerhet

Konferansen Informasjons- sikkerhet rundt automatiserings- og kontrollsystemer presenterer dagens trusselbilde og gir konkrete råd om hvordan bedrifter kan sikre seg. Arrangeres i Oslo 16. - 17. september

Konferanse-nyhet: Sikter mot Hammerfest

Goliat . Foto: TU.no

NFA og Ifea samler automatiserings- og elektromiljøene i nord til konferanse i Hammerfest 29. - 30. september 2015. Her kan du lese en artikkel om konferansen fra fagbladet Automatisering.

Fremhevede nyheter

Utdanningsmuligheter

Her finner du NFAs rekrutteringsfilm samt informasjon om utdanningsløpet som leder frem til spennende jobber innen automatiseringsfaget

Autonomy in the Oil & Gas Industry

Her finner du rapporten om autonome systemer, og hvilke muligheter og løsninger dette gir olje- og gassindustrien

Offentlige FoU-programmer

Her finner du en oversikt over aktuelle Forsknings- og Utviklingsprogrammer som bedrifter kan søke om midler fra.

Medlemsbedrifter

AMS AS
AVENTICS
Skala robotechmindre
APS Robotics
Bouvet