Honeywell AS

Bedriftens navn: Honeywell AS

Om bedriften:

Honeywell Process Solutions (www.honeywellprocess.com) har alltid vært pionér når det gjelder automatisering, instrumentering og tjenester for olje og gass, raffinering, pulp & paper, kraftproduksjon, kjemi og petrokjemi, biodrivstoff, biovitenskap, i tillegg til metall, mineraler og gruvedrift. Process Solutions er en del av Honeywells strategiske gruppe for materialer og teknologi, og gruppen inkluderer også UOP, en ledende internasjonal leverandør og lisensgiver av prosessteknologi, katalysatorer, adsorbenter, utstyr og konsulenttjenester for petroleumsraffinering, petrokjemisk industri og gassprosessering.

Honeywell (www.honeywell.com) er rangert som et av de 100 beste selskap i Fortune, og er ledende innen diversifisert teknologi og produksjon. Selskapet betjener kunder over hele verden med produkter og tjenester for luft- og romfartsindustri, styringssystemer til bygninger, private hjem og industri, turboladere og spesialmaterialer. For mer informasjon og nyheter gå inn på www.honeywellnow.com.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn

Fremhevede nyheter

Utdanningsmuligheter

Her finner du NFAs rekrutteringsfilm samt informasjon om utdanningsløpet som leder frem til spennende jobber innen automatiseringsfaget

Autonomy in the Oil & Gas Industry

Her finner du rapporten om autonome systemer, og hvilke muligheter og løsninger dette gir olje- og gassindustrien

Offentlige FoU-programmer

Her finner du en oversikt over aktuelle Forsknings- og Utviklingsprogrammer som bedrifter kan søke om midler fra.

Medlemsbedrifter