Er du klar for morgendagens konkurranse?

For første gang i Norge vil de største bransjeforeningene innen verkstedindustrien gå sammen om å skape industriens viktigste arena for både konferanse, kurs og messer samlet. Bak satsingen står Norsk Sveisetekniske Forbund, Norsk Forening for Vedlikehold, Norsk Forening for Automatisering, KranTeknisk Forening, Maskingrossisternes Forening, Emballasjeforeningen og Plastforum.

Foreningene vil tilby konferanser og kurs innenfor sine områder, samtidig som Norges største verkstedindustrimesse går av stabelen. Kursrekkene vil bestå av både korte, praktiske sesjoner som er åpen og gratis for deltagere på konferanser eller messer, og kvalifiserende eller fagkurs som normalt tilbys gjennom foreningene.

I april 2018 samles utstyrsleverandører, produsenter og produkteiere på Norges Varemesse for å skape den største og råeste nettverks- og læringsarenaen industrien i Norge har opplevd. Her vil du få oppleve fremtidens løsninger i praksis samt delta på kurs og konferanser, og utveksle erfaringer med bransjekolleger på ulike sosiale arrangementer.

Vi skal ha fokus på innovasjon, bærekraft og digitalisering, og vi vil vise frem de tøffeste maskinene og løsningene innenfor prefab, maskinering, sveis, overflate og verksted.

Den norske industrien har alltid vært dyktige på å bruke teknologiutvikling som konkurransekraft, og i vårt Innovation Corner vil du kunne se og prøve det råeste og nyeste på markedet av roboter, 3D-printere og hybridmaskiner. Disse standene vil gi inspirasjon og nysgjerrighet for neste steg i teknologiutviklingen.

Det stilles stadig økende krav til grønne løsninger og klimanøytralitet, og vi ønsker å vise at bærekraft kan være et stort konkurransefortrinn for din bedrift. I vårt Green Corner vil du finne utstillere som viser hvordan du kan bruke digitalisering, teknologi og materialer til å bli en miljøvinner.

Sett av uke 16 allerede nå. Detaljert program vil bli lansert i løpet av høsten

Vi skiller oss ut som den eneste arrangøren i Norge som virkelig viser hva som er mulig – ikke bare prater om det!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn

Fremhevede nyheter

Utdanningsmuligheter

Her finner du NFAs rekrutteringsfilm samt informasjon om utdanningsløpet som leder frem til spennende jobber innen automatiseringsfaget

Autonomy in the Oil & Gas Industry

Her finner du rapporten om autonome systemer, og hvilke muligheter og løsninger dette gir olje- og gassindustrien

Offentlige FoU-programmer

Her finner du en oversikt over aktuelle Forsknings- og Utviklingsprogrammer som bedrifter kan søke om midler fra.

Medlemsbedrifter