Populært BACnet-kurs. Nå blir det ekstrakurs

NFA lanserte i vinter kurs i BACnet. Dette var tydeligvis et behov i bransjen, for kurset ble fulltegnet rekordraskt. 45 personer deltar når det første kurset i sitt slag arrangeres på Gardermoen 15. og 16. februar. Dette har ført til at NFA nå setter opp et nytt BACnet-kurs i oktober. 18. og 19. oktober settes det opp kurs i Tønsberg. Påmelding til høst-kurset er nå åpnet.

BACnet har inntatt posisjonen som den førende ethernetbaserte standarden for bygningsautomatiserte løsninger i Norge. Standarden beskrives som en enhetlig løsning fra rådgivende Ingeniørmiljøer, og teknologien er nå en defacto-standard i markedet.

BACnet er en åpen standard som tilbys av mange teknologileverandører, og spesielt objekthåndtering i teknologien har ført til utfordringer for bransjen. Denne avanserte plattformen rulles nå ut for fullt, og da behøver bransjen et tilbud for å høyne kompetansen på BACnet.

Kursene ledes av Frank Schübert fra Beckhoff Automation GmbH, som representerer BACnet Europe. Frank har vært med på utviklingen av BACnet standarden siden 1996, og har erfaring med gjennomføring av flere store BACnet installasjoner i mellom Europa.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn

Fremhevede nyheter

Utdanningsmuligheter

Her finner du NFAs rekrutteringsfilm samt informasjon om utdanningsløpet som leder frem til spennende jobber innen automatiseringsfaget

Autonomy in the Oil & Gas Industry

Her finner du rapporten om autonome systemer, og hvilke muligheter og løsninger dette gir olje- og gassindustrien

Offentlige FoU-programmer

Her finner du en oversikt over aktuelle Forsknings- og Utviklingsprogrammer som bedrifter kan søke om midler fra.

Medlemsbedrifter