Ny energivirkelighet i industrien

«Ny energivirkelighet i industrien» er en teknologikonferanse som arrangeres av Norsk Forening for Automatisering (NFA) og Industriens forening for elektroteknikk og automatisering (Ifea). Konferansen i 2017 ble arrangert på Quality Hotel Skjærgården i Langesund 31. mai til 1. juni.

Bakgrunnen for konferansen er at bransjeforeningene vil skape en møteplass mellom aktører som leverer energi og elkraft og industrielle virksomheter som skal opptre effektivt og riktig ved innkjøp og forbruk av energi i sin produksjon.

Konferansen retter seg mot beslutningstakere og fagpersoner i små og store industribedrifter som skal finne løsninger under et konstant kostnads- og effektivitetspress. Vi ønsker at disse skal få møte de toneangivende energiprodusentene og -distributørene på en felles arena.

Vårt mål er at konferansen skal lede til felles forståelse og generere nye tanker og ideer når vi skal forholde oss til en energivirkelighet som vil se annerledes ut i fremtiden enn den gjør i dag.

Denne arenaen skal gi mulighet for aktører i industrien og energibransjene til å utveksle synspunkter og erfaringer på en felles arena for å bidra til riktig energibruk i framtiden.

Her er noen bilder fra årets konferanse (Foto: Stein Altern, Ifea)

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn

Fremhevede nyheter

Utdanningsmuligheter

Her finner du NFAs rekrutteringsfilm samt informasjon om utdanningsløpet som leder frem til spennende jobber innen automatiseringsfaget

Autonomy in the Oil & Gas Industry

Her finner du rapporten om autonome systemer, og hvilke muligheter og løsninger dette gir olje- og gassindustrien

Offentlige FoU-programmer

Her finner du en oversikt over aktuelle Forsknings- og Utviklingsprogrammer som bedrifter kan søke om midler fra.

Medlemsbedrifter