Samarbeid med Teknologiske Nyheter

Norsk Forening for Automatisering har inngått en samarbeidsavtale med Teknologiske Nyheter. Dette tror vi vil føre til enda mer fokus på automatisering i pressen.  Vi tror også at dette vil komme våre mange medlemsbedrifter tilgode gjennom redaksjonell omtale av bedrifter og løsninger.

Teknologiske Nyheter sier følgende om avtalen:

Som følge av samarbeidsavtalen vil det bli enda mer godt lesestoff og ikke minst god historiefortelling om alt det spennende som skjer på automatiseringsfronten i norsk industri.

Et fokus på blant annet automatisering vil etter vårt syn være med på å skape grunnlag for fortsatt vekst, både for oss, industrien og nasjonen. Industrien og bedriftene som er opptatt av automatisering trenger et aktivt talerør som er opptatt av hverdagshistoriene i bedriftene, og som kan formidle dem på en moderne og kostnadseffektiv måte.

Nå oppfordrer vi deg som har noe å fortelle om automatisering til å ta kontakt med oss og forteller mer. Kontakt: Redaktør jorn@teknologiskenyheter.no  eller tlf 91367667

Teknologiske Nyheter brenner for å framsnakke industrien, nå med enda større fokus på automatisering. Det er en oppgave vi går til med ydmykhet og optimisme: Vi tror det blir gøy, og vi er sikre på at det blir et utgangspunkt for spennende historier og ikke minst økt fokus på hvilke fantastiske muligheter nettopp automatisering vil by på i tiden som ligger foran oss.

Mer om Teknologiske Nyheter

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn

Fremhevede nyheter

Utdanningsmuligheter

Her finner du NFAs rekrutteringsfilm samt informasjon om utdanningsløpet som leder frem til spennende jobber innen automatiseringsfaget

Autonomy in the Oil & Gas Industry

Her finner du rapporten om autonome systemer, og hvilke muligheter og løsninger dette gir olje- og gassindustrien

Offentlige FoU-programmer

Her finner du en oversikt over aktuelle Forsknings- og Utviklingsprogrammer som bedrifter kan søke om midler fra.

Medlemsbedrifter