NFA partner til SMART Industri 2018

Norsk Forening for Automatisering er en av partnerne når SMART Industri 2018 går av stabelen på Norges Varemesse på Lillestrøm 17. – 19. april 2018.

For første gang i Norge vil de største bransjeforeningene innen verkstedindustrien gå sammen om å skape industriens viktigste arena for både konferanse, kurs og messer samlet.

Utstyrsleverandører, produsenter og produkteiere samles på Norges Varemesse for å skape den største og råeste nettverks- og læringsarenaen industrien i Norge har opplevd. Her vil du få oppleve fremtidens løsninger i praksis samt delta på banebrytende kurs og konferanser, og utveksle erfaringer med bransjekolleger på ulike sosiale arrangementer. SMART industri består av en rekke konferanser, seminarer og kurs. I tillegg vil du finne Norges råeste industrimesse på hele 10.000 kvm med ny teknologi. Dette blir det viktigste møtepunktet for hele bransjen, lover arrangørene.

SMART Industri 2018 skal ha fokus på innovasjon, bærekraft og digitalisering, og vil vise frem de tøffeste maskinene og løsningene innenfor automatisering, robotisering, prefab, maskinering, sveis, overflate og verksted.

Arrangøren av SMART Industri 2018 sier selv:
Den norske industrien har alltid vært dyktige på å bruke teknologiutvikling som konkurransekraft, og i vårt Innovation corner vil du kunne se og prøve det råeste og nyeste på markedet av roboter, 3D-printere og hybridmaskiner. Disse standene vil gi inspirasjon og nysgjerrighet for neste steg i teknologiutviklingen.

Det stilles stadig økende krav til grønne løsninger og klimanøytralitet, og vi ønsker å vise at bærekraft kan være et stort konkurransefortrinn for din bedrift. I vårt green corner vil du finne utstillere som viser hvordan du kan bruke digitalisering, teknologi og materialer til å bli en miljøvinner.

For første gang i Norge vil de største bransjeforeningene innen verkstedindustrien gå sammen om å skape industriens viktigste arena, SMART industri med kurs og seminarer, konferanser, årsmøter, åpne medlemsmøter, og maskin og utstyrsmesse. Alt samlet på et sted.

Foreningene vil tilby konferanser og kurs innenfor sine områder, samtidig som Norges største verkstedindustrimesse går av stabelen. Kursrekkene vil bestå av både korte, praktiske sesjoner som er åpen og gratis for deltagere på konferanser eller messen, og kvalifiserende eller fagkurs som normalt tilbys gjennom foreningene.

Disse aktørene står bak messen:
Maskingrossisternes Forening
Norsk Sveiseteknisk Forbund
Norsk Forening for Vedlikehold
Norsk Forening for Automatisering
KranTeknisk Forening
Maskinregisteret
Emballasjeforeningen
Plastforum
Norges Varemesse

Foreningene vil tilby konferanser og kurs innenfor sine områder, samtidig som Norges største verkstedindustrimesse går av stabelen.

Kursrekkene vil bestå av både korte, praktiske sesjoner som er åpen og gratis for deltagere på konferanser eller messer, og kvalifiserende eller fagkurs som normalt tilbys gjennom foreningene.

Sett av uke 16 i 2018 allerede nå. Detaljert program vil bli lansert senere.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn

Fremhevede nyheter

Utdanningsmuligheter

Her finner du NFAs rekrutteringsfilm samt informasjon om utdanningsløpet som leder frem til spennende jobber innen automatiseringsfaget

Autonomy in the Oil & Gas Industry

Her finner du rapporten om autonome systemer, og hvilke muligheter og løsninger dette gir olje- og gassindustrien

Offentlige FoU-programmer

Her finner du en oversikt over aktuelle Forsknings- og Utviklingsprogrammer som bedrifter kan søke om midler fra.

Medlemsbedrifter