Subsea 2017: Har nedgangen flatet ut?

Offshore-bransjen har vært gjennom en tøff periode med lave oljepriser og en dramatisk reduksjon i både nye prosjekter og vedlikeholdsjobber. Det er nå tegn til at nedgangen har flatet ut. Både operatører og leverandører ser nå muligheter i et marked som har fokusert mye på en forbedring i konkurranseevnen.

Subsea 2017 arrangeres i Kristiansand 12. – 13. september. Årets konferanse vil ha fokus på fremtidsmulighetene, både på kort og litt lengre sikt. Foredragsholdere fra myndigheter, oljeselskaper og leverandørindustrien vil presentere sine vyer for fremtiden.

Årets hovedtema blir fremtidens kontrollsystemer og «All electric», standardisering, nye løsninger, distribusjon og feltets levetid.

Erle Mæland Aasheim fra Oljedirektoratet innleder med et foredrag om status og fremtidsutsikter for norsk sokkel. Det blir foredrag fra ledende virksomheter som blant andre Statoil, TechnipFMC, Aker Solutions, Lundin, Siemens, ABB, DNV GL, Petroleumstilsynet og Data Respons.

Her finner du program, info og påmeldingsskjema
Får du medlemspris? Sjekk om din bedrift er medlem i NFA

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn

Fremhevede nyheter

Utdanningsmuligheter

Her finner du NFAs rekrutteringsfilm samt informasjon om utdanningsløpet som leder frem til spennende jobber innen automatiseringsfaget

Autonomy in the Oil & Gas Industry

Her finner du rapporten om autonome systemer, og hvilke muligheter og løsninger dette gir olje- og gassindustrien

Offentlige FoU-programmer

Her finner du en oversikt over aktuelle Forsknings- og Utviklingsprogrammer som bedrifter kan søke om midler fra.

Medlemsbedrifter